Els Mossos d'Esquadra detenen 3 lladres molt actius per 2 assalts violents a domicilis de la Garrotxa


SEGURPRICAT pone a su disposición como consultores de seguridad internacional e Inteligencia su experiencia internacional

SEGURPRICAT pone a su disposición como consultores de seguridad internacional e Inteligencia su experiencia internacional y formación en el analisis de riesgos en seguridad para que pueda toma la decisión màs adecuada a sus necesidades, disponemos de formación multidisciplinar, talento, inteligencia y creatividad para colaborar con eficiencia y eficacia en sus proyectos internacionalización de su empresa, porque nadie ignora que la implantación en el mercado exterior no se improvisa.Dissabte, 07 de juliol de 2012

Els Mossos d'Esquadra detenen 3 lladres molt actius per 2 assalts violents a domicilis de la Garrotxa

Els robatoris van tenir lloc a la Vall de Bianya, el passat 22 de juny i, a Olot, el passat 29 de juny
Els detinguts haurien agredit les víctimes que van requerir assistència mèdica

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Girona han resolt dos robatoris violents a domicilis ocorreguts durant les darreres setmanes a la comarca de la Garrotxa. Els agents han detingut 3 lladres molt actius implicats en els dos assalts  violents comesos a la Vall de Bianya i a Olot, respectivament.
El primer fet va tenir lloc el passat 22 de juny al municipi de la Vall de Bianya, quan dos homes, que anaven tapats i un d’ells amb una perruca rossa, van accedir a un domicili on hi havia el propietari, de 80 anys, i un amic seu. Els lladres haurien agredit violentament les dues víctimes i s’haurien endut diners, joies  i les claus del cotxe amb el qual haurien fugit.
Fruit de la investigació policial, els agents van poder recuperar el vehicle i identificar els autors dels fets. Es tracta de Luís BF, de 23 anys i de nacionalitat espanyola,  que ha resultat ser el fillastre de la víctima; i Josue Enrique M, de 25 anys, de nacionalitat hondurenya i amb domicili a Olot. Tots dos tenen antecedents.
Els agents han pogut determinar que els detinguts haurien venut les joies sostretes en dues cases de compravenda de Girona i Figueres, respectivament. Arran de l’entrada en un dels domicilis del detinguts, els investigadors han localitzat diverses joies i alguna peça de roba que haurien utilitzat durant el robatori.
El segon robatori va tenir lloc el passat 29 de juny a Olot quan la víctima va ser assaltada per tres individus quan estava estacionant el seu vehicle al pàrquing de casa seva. Dos dels lladres, que anaven tapats amb passamuntanyes i guants, el van amenaçar amb dues armes de foc i li van donar diversos cops mentre un altre feia tasques de vigilància per tal de no ser descoberts. De fet, aquest individu va ser qui va alertar-los que un veí els havia vist, de manera que  van fugir del lloc del fets amb un vehicle sense poder endur-se ni diners ni objectes personals.
La ràpida intervenció dels agents va permetre detenir, un dia després, un dels autors dels fets. Es tracta d’Emilio FL, de 54 anys, nacionalitat espanyola, amb domicili a Olot i amb antecedents policials.
La investigació continua oberta i no es descarten les detencions dels altres 2 autors implicats en els fets durant els propers dies.
Àrea de Comunicació,
Barcelona, 07 de juliol de 2012

Comentarios