Incendi en una nau industrial a Castelló de Farfanya (Noguera)

Incendi en una nau industrial a Castelló de Farfanya (Noguera)


Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 14.07 hores d’aquesta tarda, d’un incendi en una nau industrial situada a la carretera C-26, al quilòmetre 16 al municipi de Castelló de Farfanya.
Es tracta d’un incendi que afecta totalment una nau d’una sola planta i d’uns 1.600m2 que es dedica a la pastisseria industrial. Es troba al costat de la piscina i confronta amb la paret dels vestuaris d’aquestes instal·lacions.
Els treballadors de l’empresa que es trobaven a dins en el moment de l’inici de l’incendi han sortit pel seu propi peu i, com a mesura preventiva, s’ha desallotjat els usuaris que estaven a la piscina. A més, i segons informacions dels Mossos d’Esquadra, també s’ha desallotjat dues persones d’una casa propera.
En aquests moments, les 9 dotacions dels Bombers de la Generalitat desplaçades, treballen des de l’exterior per tal de confinar l’incendi a la nau i evitar que es pugui propagar per les instal·lacions de la piscina.
Fins al lloc també s’han desplaçat 6 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 1 ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.
Cerdanyola del Vallès, 25 de juny de 2012
17.25 hores
Fuente Gencat

Comentarios